Ny blogg

2016-03-22 @ 12:00:06 / Personligt / Kommentera (0) st
Flyttar min blogg till http://nouw.com/NatalieSpangberg

Hos barnmorskan

2016-03-21 @ 07:50:51 / Personligt / Kommentera (0) st
Sitter hos barnmorskan för sockerbelastning, detta smakar sååå sött och äckligt! Undrar hur många som spytt av detta? För det sitter bokstavligen i halsen på mig iaf!😷 
Speciellt på tom mage iaf, give me foooood!
Fy, men ska bara sitta här i en och en halv timme till! Låt det gå fort 🙏🏼Mammaledig

2016-03-19 @ 12:13:00 / Personligt / Kommentera (0) st
Godförmiddag världen!
Igår var min sista jobbdag i Malmö på salongen, så från och med nu är jag hemma och lullar :D
Jag kommer inte heller komma tillbaka till malmö igen eftersom vi ska ha en liten bebis i början av juni <3 och jag vill verkligen inte fortsätta pendla med barn i bilden utan kommer hålla mig till Helsingborg i framtiden! Så vet alla kunder det.😄
Vi har också flyttat till större, en stor 3a fortfarande i Helsingborg, trivs sjukt bra här och har kommit iordning med det mesta, så himla skönt! 
Vi har också skaffat en till hund, en blandras tjej med BC/Schäfer/Vorsteh/Setter, mest BC(62%) som heter Keyli. En helt fantastisk hund och jag bara längtar att få se henne växa, att få träna med henne, och köra långpasslöpning med henne till vintern när hon är gammal nog! Jag älskar detta livet! 
.
Men nu är det väldigt mycket som har hänt och jag tänker fortsätta dokumentera här, min vardag och allt spännande som händer och dela med mig av mina tankar..  För sedan den dagen man blev gravid, oj vad mycket tankar man har! Haha.
Puss på er och fortsätt gärna kika in här och följ min resa!