Jag vill se ut som khloe khardashian !!

2015-07-09 @ 11:43:36 / Salong Din Stund / Kommentera (0) st

.
Japp, det är nog det jag får höra mest på salongen nuför tiden :P alla vill bli blond som khloe och hon va ju också mörkbrun som mig! Och jag vill ha det på en behandling för ni har ju olaplex.
Nej nej nej, det här är alltså inte verkligheten! 
Det är omöjligt att få en snygg blond kall färg när du har mörkt hår på samma dag!
Som ni ser på detta kollage så har tracey cunningham som är alla kändisars frisör i Hollywood(följ henne på insta) gjort henne så här ljus på ungefär 8 försök. Hon har också använt olaplex, men ändå har hon ljusat upp henne successivt! Och varför gör man det?
För att spara på hårets kvalité så ditt hår inte knäcks av, hade ju varit lite tråkigt annars.
Och för att ju mer du ljusar upp på en gång ju mer röd/oreange/gul blir du!
Och det kommer lysa igenom på en toning/nyansering, som också släpper efter 2-4 veckor och då kommer du stå där med slitet oranget hår.
Så ta det lugnt! Vill du bli ljus, gå till någon som vet vad dom sysslar med och som gör det stegvis för att dom bryr sig om ditt hår!
Gå inte till någon billigare salong som säger att dom kan få dig blond från mörkbrun på en behandling. För då kommer du garanterat inte bli nöjd!!!


Do it yourself !

2015-07-06 @ 19:14:26 / Salong Din Stund / Kommentera (0) st
På senaste tiden har jag haft så sjukt mycket att göra! Vilket är otroligt roligt, så härligt att se så många som vill komma till oss och fixa håret :) Love ❤️
Men, ens egna hår hinns tyvärr inte med, och jag fick verkligen paniiik haha, hemsk utväxt och mitt egna hår va lite åt det gula! Usch, så jag fick ta en omgång hemma i badrummet med en del slingor med balayageteknik i håret. Att göra baksidan av huvudet spegelvänt va ju inte helt rätt haha 😂 !!
Men det gick och det blev ljusare och mycket kallare, känns mycket bättre ;)


Sombre i olika toner ❤️

2015-07-06 @ 19:02:08 / Salong Din Stund / Kommentera (0) st