Tillbaka igen ..

2015-04-27 @ 22:58:00 / Personligt / Kommentera (0) st
.
För er som undrar är jag tillbaka igen på Salong Din Stund i Malmö! Hos mina favoriter Gönul & Golly & Cecilia <3
Jag valde i början av detta året att testa något nytt, jag ville utmana mig själv, våga testa nya saker då jag kände att jag hade fastnat lite. Jag ville utvecklas i mitt frisörande och bli ännu bättre! Så jag fick ett super erbjudande från nikita hair att vara Salongs chef på väla centrum, jag kunde ju inte bara tacka nej! Så jag tog det stora klivet och tackade ja!
Jag körde på ett tag och fick lära mig massa bra saker på väldigt kort tid men jag kände rätt så snabbt att vara anställd inte riktigt var min grej. För vissa är det helt fantastiskt att vara anställd och så finns det oss andra frisörer som älskar att vara sin egen. Och där måste man verkligen vara ärlig mot sig själv och för mig är det viktigast att följa sitt hjärta <3 och detta gav mig en ordentlig tankeställare, nu visste jag att jag hörde hemma med mitt gamla team och jag fick allting löst snabbt så jag kunde komma tillbaka till Malmö igen! Ibland måste vi ta dessa beslut och faktiskt misslyckas med det vi hade tänkt för att vi ska inse vad som är rätt väg i livet.
Att vara min egen ger mig så mycket motivation, att kunna skapa och vara kreativ precis så som jag vill, där har jag funnit mitt kall och det är det drivet som får mig att lyckas!
Så våga satsa och var inte rädda för att mislyckas för det är en del av livet och det kommer alltid att ordna sig <3
.
Love
N

Kommentarer
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: