Torrschampo

2012-05-22 @ 20:04:29 / Allmänt / Kommentera (0) st
Provade detta torrschampot på salongen för ett tag sen, skit bra om man inte vill tvätta håret så ofta, eftersom det sliter!
Man sprayar lite i hårbotten & mest där man känner att det blir mest "fettigt". Så håller sig håret ett litet tag till :) Och det doftar helt gudomligt också!
Testa :)

Soool!

2012-05-22 @ 19:49:26 / Allmänt / Kommentera (0) st

Underbara dagar! Oh vad jag älskar sommar!

.

Idag har jag varit i skolan och blivit färdig med alla mina mål för denna terminen! Vilket innebär, att rulla permanent, kreativa uppsättningar, läggningar, föna vågor, välföningar, clips etc på dockor.. Skööönt att vara färdig! Bara teori- & klippproven kvar! Sen lite loooov :) Fast jag kommer jobba mestadels av sommaren på salongen ;P

.

Efter skolan stack jag direkt till gröningen för att njuta av vädret med Ellan, Jelly & Paula. Blev också ett dopp i havet! KALLT! :P Men oh vad man njuter nuuu! Hoppas på en fin sommar i år! :)

 


Helgen

2012-05-20 @ 23:21:36 / Personligt / Kommentera (0) st

Har haft en super skön helg!

Fredagsmys med M, blev film, the intruder, den var helt okej men inte wow, början avslöjade lite för mycket tyckte jag. Men jag hade ändå rätt svårt att sova efter, hade t.o.m lampor tända, haha, lättskrämd som man är :P..

Lördagen bestod av jobb på salongen som vanligt, hade full rulle så tiden bara sprang iväg! Jag slutade kl 3 och det blev en snabbis inom stan för att shoppa något för kvällen, skulle på födelsedagsfest med M.. Skulle vara där redan vid 6, bjöds på skit god thaimat & alkohoool, magdans som ni ser på bilderna, och det blev en mycket rolig kväll! Bästa på länge faktiskt :)

.

Vaknade upp idag, vid kl 1, & mådde helt OK, ännu bättre när jag tittade ut & såg att vädret var på topp! Blev en sväng till stan & mötte upp några vänner för käk,  & sen promenad ner mot gröningen.. Hade jag haft bikini hade jag lätt tagit ett dopp, blev tyvärr bara fötterna denna gången ;P

Aja, sen blev det några timmars jobb på donken, & nu säger jag godnatt, pusshaaaj.

 

 

 

 


Modellklipp

2012-05-20 @ 23:01:34 / Haircut's / Kommentera (0) st

En annan modellklippning som jag gjorde i veckan. Gradering och en busig uppklipp! Blev super nöjd! :)

 


Kort frisyr.

2012-05-16 @ 09:17:00 / Haircut's / Kommentera (0) st

Hej!
Hade modeller igår på kort dam. Här är en av dom :) schnyggt!
Men det är så svårt, man kan klippa så många olika korta frisyrer, vet inte hur jag ska klara alla klipprov om några veckor :s... Men det löser sig nog!
.


Sköna söndag :)

2012-05-13 @ 21:53:26 / Hälsa/Träning / Kommentera (0) st

Heej :)

Har haft en väldig skön helg, känner mig för en gångs skull utvilad! :) Har som vanligt varit på salongen fredag och lördag, har varit mycket att göra på senaste tiden så dagarna bara rullar förbi. Rätt skönt ändå :) speciellt när vi går mot sommar!

.

Har inte festat denna helgen, väääldigt skönt, vaknade pigg och fräsch idag så det blev ut en runda i pålsjöskog med en vän, först promenerade vi & de sista 4 km körde vi intervall. Så himla underbart! Oh ska göra detta varje söndag om det är sånt här väder! Lovely

Har faktiskt hunnit vara ute på 5 rundor denna veckan + gym, är riktigt nöjd med mig själv nu kan jag säga ;) lite klapp på axeln! Skönt att man har kommit in i det nu så att man orkar hålla igång :)

.

 

 

 


Lugg!

2012-05-12 @ 20:08:59 / Allmänt / Kommentera (0) st

Så där ja! Kände mig lite trött på frillan så det fick bli en lugg! ;)


Demo med Goce

2012-05-09 @ 15:58:04 / Haircut's / Kommentera (0) st

Idag har vi haft demo i skolan, vilket innebär att någon annan firsör kommer och visar upp lite roliga klipp och frisyrer, på massa olika sätt.. Så idag kom Goce och visade hur man enkelt kan göra klippningar när man sen jobbar i salong, som är snygga och ser avancerade ut men som i själva verket är väldigt enkla att göra!

Så här har vi en av firsyrerna som han både färgade och klippte, blev riktigt cooolt :)

Kanske inte en av den vanligaste klippningarna jag valde att lägga upp bild på, men den va ju så snygg! Kolla färgningen, perfect ;)

 

 


Mai Nails

2012-05-07 @ 15:13:23 / Allmänt / Kommentera (0) st

Fick ett ryck förra veckan och bestämde mig för att fixa mina naglar. Tog en löprunda och sprang genom hela stan för att hitta ett bra ställe men som inte är för dyrt.. Jag hittade inget bra nånstans! Så till slut sprang jag inom min praktik och snackade med min chef, hon tipsade om mai nails på knutan. Jag visste inte ens att man kunde fixa naglarna där, men jag gick dit och dom har just nu erbjudande för franska naglar, 350 kr :) fick tid snabbt och det blev skit bra, är riktigt nöjd! Hon gjorde dom tunna och dom är lika snygga efter en vecka, verkar som att dom kommer hålla några veckor till :) är också väldigt stolt över att jag kunde bygga på mina egna ;) hehe..
Kolla deras hemsida på www.mainails.se :)

 


Sling & klipp!

2012-05-02 @ 19:30:18 / Haircut's / Kommentera (0) st

Uppdaterar lite sling & klipp som jag gjorde förra veckan :)

På de två översta bilderna slingade vi en utväxt. Hon hade en väldigt stor utväxt som dessutom var helt mörkorange! Vilket den hade blivit av någon typ av blekningsspray hon använde sig av.. Så resultatet blev väldigt bra med tanke på vilket utgångsläge vi hade :) sen klippte vi bort allt det slitna och klippte en skarp, rak lugg.

.

Slingade igen på Saks, hon kom in med hemmablekt, gult hår och behövde lite hjälp, hehe. Händer lite för ofta tycker jag :P.. Men iaf, vi la i två olika färger med slingor för att få lite snygg rörelse i håret.. Jag gillar när det är skiftningar i håret som ni kanske börjar märke, färgar ofta med olika färger ;P.. Sen klippte vi till det lite & fick det fräscht :)

Nöjd med resultatet :)