Salong saks! Slingor

2012-03-31 @ 20:08:53 / Haircut's / Kommentera (0) st

Hej, fick göra en skitfin färgning igår, med massa slingor som skulle skifta snyggt! :) Blev en guldig nyans, snyggt när man har så mörkt & vill bli ljusare :)

.

.

 

 

 


Uppsättningar :)

2012-03-31 @ 19:58:12 / Haircut's / Kommentera (0) st

Hej, i veckan fick vi leka lite med uppsättningar :) dom gjorde en jätte fin på mig hihi, :) kul när man får leka lite i skolan ;)

 

 

Jag fixade lite med viktorias hår ;)


Ljusfärgning igen :)

2012-03-26 @ 23:13:41 / Haircut's / Kommentera (2) st
Hej !
Idag fick jag använda mig av ljusfärgning igen, för hon ville att resultatet skulle bli mer guldigt än vitt. Och då körde vi på med ljusfärgning 901+12 %...
Jag var först liite skeptisk, för jag tycker att det blir snyggast med slingor & blekning, & hon hade en väldigt mörk utväxt så jag va rädd för att det skulle bli gult istället. Men vi blev väldigt nöjda med resultatet, det blev ljust & fint :) & det passade in bra med resten av håret!
Jag hade en klippning på eftermiddagen sen var det hem vid 4, & så var det latindance på sats 18.00 :D Sååå kul, kan dom inte köra fler danspass på sats, please!!
Jag älskar dans! ;)
Men nu blir det sängen så är det modelldag imorgon, ska göra en tjej ljusare som jag tidigare avfärgat :)
Pusshej

Ny hårfärg! :)

2012-03-25 @ 20:25:55 / Allmänt / Kommentera (0) st

Hej!! Har gjort mitt hår ljusare på salongen, har både avfärgat och blekt så nu ska jag låta håret vila läänge :)
Men nöjd är jag!!!
:)


Färg, utväxt & slingor på frihand.

2012-03-21 @ 22:48:25 / Haircut's / Kommentera (0) st
Hej!
Började dagen med en färg & sling! Vi hade en rätt mörk hårbotten & lite gråa hår som vi ville bli av med.
Så vi blandade en färg med 8+8.3+6% ;) till botten, & så fick jag göra något nytt! Pensla slingor på frihand, använde inget folie eller hätte, utan man tar en sling lägger på blekning & lägger tillbaka slingan. Så fortsatte jag så genom håret :) & jag blev skit nöjd!!
Före/Efter
På eftermiddagen hade jag herrklipp. Resultatet blev ju bra, men oh! Sax över kam är såå svåårt, på salong använder många maskin, men på skolan så lär man sig ju grunderna, & då är det bara sax som gäller.. & nu i början innan man är van, det tar en evighet för att få det jämnt & snyggt! Gööh jag blir tokig!!
Men det kommer väl så småning om!
Efter skolan drog jag hem till mina föräldrar och bara tog det lugnt! Mysa med hundarna & äta mat ^^ hehe..
Men nu är det sovdags & imorgon ska jag bli ljushårig!! Tihihiiii :D
Pussss

I love colour!

2012-03-20 @ 22:32:28 / Haircut's / Kommentera (0) st

Heeej!

Har börjat inse mer & mer att färg är lite min grej, det är det jag tycker är roligast & som jag gör allra bäst :)Jag hade två färgkunder igår, en utväxt på en herre med grått hår, han va liite speciell så jag tog ingen bild. Men på eftermiddagen kom den här tjejen in. Hon hade en rätt stor utväxt, & rätt mycket blandade färger i hela håret. Hon ville först göra slingor, men det var sååå slitet, det hade bara åkta rakt av om vi hade lagt blekning på det.. Vi pratade lite om vad som va bäst att göra för håret, så vi la en natur 7a i botten, som jag drog ut lite på längderna för att skapa lite "dip dye", men vi ville behålla det ljusa hon redan hade, så vi la bara en clear("glans toning") på längderna för att få lite glans.

Och jag tror vi båda blev väldigt nöjda!! :)

Idag har vi haft herrklipp i skolan, vilket jag insett inte är riktigt min grej än, eller jag har inte fått så många tillfällen att träna på det. Lite därför. SÅ det är träning som gäller!

& imorgon är det färg & herrklipp som står på schemat i skolan, så det passar ju bra ;) ciao

 

 

 


Helg.Slingor.

2012-03-18 @ 22:41:21 / Haircut's / Kommentera (0) st
Hej!
Så, då var denna helgen över! Har varit rätt så lugnt från min sida, jag va på praktiken hela fredagen, då jag hade en slingkund. Resten av dagen var väldigt lugn, jag slutade vid 6 och skulle sen möta upp min älskade Ellan för lite myskväll hos mig! Det blev väldigt mycket gottis och en skräckis, The Ward. Helt okej film, ska jag kolla på skräck så ska det vara den psykologiska varianten, när allt inte är som man tror att det är! Och jag blev väldigt chockad kan jag säga :P
Jag hade liiite svårt att somna när jag väl var ensam i lägenheten, men till slut insåg jag att det inte fanns någon från skräckfilmen hos mig och somnade.
Det var upp igen på lördagsmorgonen, skulle jobba på salongen, 10-15. Jag hade en sling/färgkund som jag tyvärr glömde ta bild på, men jag blev väldigt nöjd med resultatet :)
Känns som att det varit en trög månad för alla ekonomiskt, har varit ovanligt lite kunder denna veckan. Men men, så kan det vara ibland.
Sen var det hem igen, träffade mina vänner Sandra & Jelena, snackade lite skit som vanligt :) sen stack jag & jelena till Mezo för att käka lite :) bakad potatis mmmm.. Vi fortsatte tillbaka hem till mig för ännu en myskväll!

Idag vaknade jag ovanligt tidigt, hade ju trots allt en av mina två lediga dagar i månaden! Så jag gick upp och såg klart 4e säsongen av Son of Anarchy, oouuhhh, sååå sjukt spännande!!! Det finns nog ingen bättre serie!
Efter att ha legat på soffan hela dagen så tog jag mig upp och åkte hem till min vän Liri, för att hämta en väska som jag glömt, så drack vi lite té och snackade lite skit som vi tjejer alltid gör :) hehe.
Nu är jag hemma igen, och har bara viiilat och inte gjort för mycket!
Det är så skönt att inte göra för mycket under helgerna, bara vila!!
Imorgon är det back too schoool! Så ska försöka somna tidigt ;) pusshej


Slingor/styling Före/Efter:
Vi har slingat henne tidigare på salongen, men hon hade fler mörka slingor än ljusa. Så jag la på lite extra ljusa slingor för hon kände sig lite föör mörk!

V.B!

2012-03-14 @ 22:42:24 / Personligt / Kommentera (1) st
Jag SKA fixa mitt hår så här, snaaart!!! Ohh vill bli ljuuus!

Ljusfärgning

2012-03-14 @ 20:29:00 / Haircut's / Kommentera (1) st
Hej!
Imorse hade jag en kund då vi skulle göra det lite ljusare & fixa utväxt.. Så vi testade ljusfärgning till utväxten, vilket är skonsamare än om man använder blekning. Men med ljusfärgning kan du inte inte få samma resultat som med blekning, ljusfärgning ser mer guldig ut. Vi la också på lite blekta slingor!
Före:
Efter:
Ljusfärgningen blev bra! Men vi diskuterade att kanske göra slingor nästa gång för att behålla lite utväxt som får det att se mer naturligt ut och blanda med lite mörka slingor. Men det beror ju helt på vad man är ute efter!...
Jag var kvar i skolan till någon gång efter 17, hjälpte en klasskompis att färga håret, sen va det bara direkt till tåget, affären och direkt hem!
Ohh vad skönt det är att inte göra någonting! :P
Puss på er!

Avfärgning.

2012-03-12 @ 08:37:47 / Haircut's / Kommentera (0) st

Hej! Nu har jag inte skrivit något på lääänge! Hade en dålig vecka, va hemma i 3 dagar och låg utslagen på soffan framför sons of anarchy! Ibland behöver man bara en liten paus för att kunna resa sig upp igen & köra på ;)

Men jag gjorde iaf en avfärgning förra veckan som jag blev nöjd med! :) efter att vi avfärgat henne 2 steg ner så la vi på en 6.01, för att hon ville ha en kallare färg. Men när man ljusar ner ett hår kommer det alltid fram varma färger, gult, rött.... Så det är svårt att få det till en kall färg. Vilket hon visste när vi avfärgade, men vi blev nöjda båda två!

 

 


Praktik på Saks! :)

2012-03-03 @ 00:13:09 / Haircut's / Kommentera (4) st
Heeej! Jag är lite dålig på att uppdatera, förlåt, men jag har lite nya bilder idag :) Har varit på min praktik där jag haft 2 färgkunder & 1 mode herrklipp, har tyvärr ingen bild på killen :/
Men det var 2 tjejer som båda ville bli ljusare & båda ville slinga i hätta!
Jag har bara fått lära mig att slinga i folie så det var kul med & lära sig något nytt ;) & det var ju faktiskt mycket lättare med hätta & bättre resultat :P
Första färgkunden.
Slingor, före bild. Jag glömde ta en bild innan jag hade satt på hättan, men hon hade en brun färg när hon kom in.Efter bild, vi gjorde alltså slingor i hätta, vi drog varannan slinga så att det inte skulle bli för ljust.. Hon blev jätte nöjd & jag blev jätte nöjd! & vi körde bara blekning på slingorna, ingen toning efter behövdes :)Efter bild.
Andra färgkunden.
Före bild. Jag glömde även denna gång ta en förebild, så här får ni se lite av håret som vi inte ljusa ner. Hon är alltså rätt mörk!Efter bild! Vi slingade också i hätta & då drog vi istället varje slinga & körde med blekning 2 ggr! Sen slängde vi på en toning för att allt skulle smälta ihop. Det ville tyvärr inte släppa heelt i topparna, så vi bad henne komma tilbaka om 2 veckor om hon ville hade ljusare. MEn hon var jätte nöjd så är inte så säker på att hon gör det! :)
Har haft jätte kul på praktiken idag! Allt flyter på så himla bra! :) ska börja hoppa in på lördagar & jobba extra nu också! För att komma upp i tempot, för att jag ska kunna jobba där i sommar! Som det ser ut nu :) yeeey!!
Annars har veckan varit lugn, bara skola. Vi har börjat med clips denna veckan så det har inte hänt något jätte skoj. Därför jag inte uppdaterat.
Men men, nu ska jag sooova, ha en trevlig helg folk! :)